عابدزاده : بايد مجسمه «قطبي» را ساخت!
خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده گفت: بايد مجسمهي "افشين قطبي" را به عنوان يك مربي حرفهيي ساخت.
مربي دروازهبانهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفتوگویی، پس از برتري سه بر يك پرسپوليس مقابل پاس همدان اظهار كرد: قطبي كار بزرگي را در پرسپوليس انجام ميدهد، من طي اين مدت با مربيان مختلفي كار كردهام اما، قطبي يك مربي واقعا حرفهاي است و قول ميدهم كه روز به روز پرسپوليس بهتر شود، از نظر من بايد مجسمه قطبي را ساخت.
وي هرگونه مشكل با اعضاء كادرفني پرسپوليس را رد كرد و گفت: تيم ما از نظر مديريت، كادرفني و بازيكن در شرايط عالي است و وظيفه همه نيز به طور كامل مشخص است، من اختلافي با قطبي يا ماركو ندارم چرا كه در پرسپوليس همه چيز در جاي خودش است.
عابدزاده با ابراز رضايت از وضعيت دروازهبانهاي پرسپوليس گفت: سه دروازهبان بسيار خوب داريم، واعظي، معمارزاده و حقيقي در آمادگي كامل قرار دارند و اطمينان داشته باشيد كه بازي به بازي بهتر ميشوند.
وي افزود: در زمينه حضور دروازهبان در دروازه پرسپوليس روش چرخشي وجود ندارد، بلكه من كارم را انجام ميدهم و قطبي با توجه به اين كار و شرايط تمرين بهترين دروازهبان را انتخاب ميكند، چرا كه در نهايت قطبي بايد پاسخگوي تركيب باشد.
مربي دروازهبانهاي پرسپوليس درباره حضور نداشتن تماشاگران اين تيم در بازي مقابل پاس نيز گفت: بهتر شد چرا كه هواداران ديگر به سختي نميافتند و ميتوانند بازي را از طريق تلويزيون مشاهده كنند؛ البته اين را جدي نميگويم چرا كه عشق ما همين هواداران هستند، در هر صورت اين قانون است و نميتوان كاري كرد، شعارهاي تماشاگران هم بايد به اندازه باشد و از حد عبور نكند.
عابدزاده در پايان با ابراز رضايت از برتري پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: اين يكي از زيباترين بازيهاي پرسپوليس بود اما، اطمينان داشته باشيد كه پرسپوليس هفته به هفته بهتر بازي ميكند.
منبع : پرسپولیس نیوز
=======
کریم باقری بعد از هر گل خودش به سمت پسرش رفت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=======
بدون شرح
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس

Bookmarks